Izvor: RTS, 11.Mar.2024, 11:57

Брнабићева и Дачић честитали Рамазан верницима исламске вероисповести

Премијерка Ана Брнабић и министар спољних послова Ивица Дачић честитали су Рамазан Реису-л-улеми Исламске заједнице Србије и главном муфтији и председнику мешихата Исламске заједнице у Србији и верницима исламске вероисповести.
"У име Владе >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Републике Србије и у своје лично име честитам вам Рамазан са искреним жељама да га проведете у миру, хармонији, радости, здрављу и весељу, а празнично расположење поделите са свима који вас окружују", наводи се у саопштењу Владе Србије које је потписала премијерка.
Брнабићева је пожелела и да дух Рамазана оснажи сваког појединца и у домове свих верника муслиманске вероисповести унесе мир и истинско заједништво.
"Желим да нас овај празник све подсети на вредности праштања и солидарности. Рамазан мубарек олсун", поручила је Брнабићева.
Mинистар спољних послова Ивица Дачић пожелео је муслиманским верницима да им дани Рамазана буду испуњени духовном радошћу, срећом и племенитим мислима. "Овај велики празник прилика је да учврстимо међусобне везе, заједништво и припадност нашој земљи где живимо у духу толеранције, и где су наше разлике наше богатство".
 Рамазан мубарек олсун!“, закључује се у честитки Ивице Дачића поводом Рамазана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.