Izvor: RTS, 08.Mar.2024, 18:28

Епилог провале у суд у Подгорици – недостају пушке, пиштољи и дрога

Пиштољи, пушке, дрога и правни акти - на списку су ствари несталих из депоа подгоричког Вишег суда, до којег је пре шест месеци ископан тунел, незванично сазнаје РТЦГ.
Комисија задужена за пописивање несталих предмета из депоа Вишег суда у Подгорици, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у који је проваљено средином септембра, навела је да је из овог објекта нестало 19 пушака и пиштоља, различита дрога, више телефона и сим картица, кључеви од аутомобила "Ауди А8" као и правни предмети.

Утврђено је да међу ватреним оружјем недостаје укупно 13 пиштоља, три револвера и три пушке, као и мања количина кокаина, хероина и марихуане. 
У једном од предмета, између осталог, није пронађено седам мобилних телефона, више СИМ картица од којих једна иностраног оператера, кључ од аутомовила "Ауди А8", један пасош, Решење Пореске управе о ослобађању пореза на промет, и други предмети.
Међу предметима који недостају, а из правоснажно окончаних случајева, такође је утврђено да недостаје "Самсунг" мобилни телефон.
Комисија је утврдила да недостају два телефона, "Самсунг" и "Нокиа", а за која је било одлучено да се врате осуђеном међутим није евидентирано да их је то лице преузело односно да су му предата, пише РТЦГ.
Наводи се да недостаје неколико стотина грама различите дроге из више случајева – хероина, марихуане и кокаина. 
Црногорски јавни сервис наводи да у евиденцији комисије несталих предмета из депоа Вишег суда у Подгорици недостају и правни документи.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.