Izvor: RTS, 05.Mar.2024, 21:00

Србину одређен притвор од месец дана због наводно почињеног ратног злочина у Вучитрну

Србину који је јуче ухапшен у Косовској Митровици одређен је притвор од месец дана, потврдио је за РТС његов бранилац, адвокат Милош Делевић. Ж. Н. који је ухапшен због наводно почињеног ратног злочина у Вучитрну, негирао је кривицу.
Адвокат Милош >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Делевић је пренео да је његов брањеник испитан у Приштини и након одлуке о притвору пребачен је у затвор високе безбедности у Грдовцу код Подујева.
Ж. Н. из Врнице код Вучитрна изјаснио се да није крив због наводно почињеног ратног злочина који му се ставља на терет.
Делевић истиче да је ово још један од многобројних случајева према Србима где се одједном појављују сведоци, 25 година након рата на КиМ.
“Ж. Н. не само да негира кривицу, него је и било тешко објаснити му за шта га сумњиче", навео је Делевић и додао да је његов брањеник живео у Митровици све време после сукоба на КиМ.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.