Izvor: RTS, 02.Mar.2024, 13:40

Почела седница Председништва СНС-а

Седница Председништва Српске напредне странке почела је око поднева у просторијама странке, која је затворена за јавност.
Седници Председништва СНС-а присуствују председник странке Милош Вучевић, као и чланови Председништва Александар Шапић, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ана Брнабић, Горан Весић, Ирена Вујовић, Владимир Орлић, Петар Петковић, Сандра Божић, Александар Мартиновић, Миленко Јованов, Јелена Танасковић, Дарија Кисић...

По завршетку седнице предвиђене су изјаве за медије.
Очекује се да ће главне теме састанка бити везане за одлуку о формирању власти у Београду, односно да ли ће бити нових избора у главном граду.
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, током обраћања из Председништва, да је његов савет представницима листе "Београд не сме да стане" да је веома важно да се иде на нове изборе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.