Izvor: RTS, 02.Mar.2024, 11:41

Вучић: Мој савет и молба СНС је да се заложе за нове изборе у Београду

Председник Александар Вучић рекао је да је његов савет представницима листе "Београд не сме да стане" да је веома важно да се иде на нове изборе.
“Разговарао сам и јуче и данас са представницима победничке листе у Београду, листе која је добила >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << највећи, убедљиво, највећи број гласова на београдским изборима, листе Београд не сме да стане, дакле и са господином Шапићем, наравно са председником странке господином Вучевићем и са госпођом Брнабић", навео је Вучић.

Његов савет, како је истакао, јесте да је веома важно да се иде на нове изборе.
"Боље је и да изгубите власт и боље је да шта год хоћете се догоди, него да учествујемо у тој врсти крађе избора како је Србија видела 2008. године. То је мој савет и моја молба за вас“, поручио је Вучић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.