Izvor: RTS, 26.Feb.2024, 13:09

На Хоргошу ухапшен пољски држављанин, одузета му већа количина новца и аутомобил

Припадници Министарства унутрашњих послова, Одељења за борбу против корупције Управе криминалистичке полиције, у сарадњи са Управом граничне полиције и Управом царина, по налогу Посебног одељења за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду, ухапсили >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су пољског држављанина М. Г. (1968) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело прање новца.
Полиција је на Граничном прелазу Хоргош код М. Г. пронашла 30.830 евра које је он покушао незаконито да унесе у Србију, заједно са пријављених 9.655 евра, 500 америчких долара и 23.000 чешких круна, а који, како се сумња, потичу из криминалне делатности.
Полиција је од осумњиченог одузела сав новац, као и аутомобил и мобилни телефон.
М. Г. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.