Izvor: RTS, 26.Feb.2024, 11:27

Двојица ухапшених због сумње да су изболи младића испред пекаре на Новом Београду

Две особе ухапшене су у Београду због постојања основа сумње да су извршили кривично дело насилничко понашање и кривично дело тешка телесна повреда, саопштио је МУП.
Како се сумња, С. С. и Ј. Ј. су јуче, у раним јутарњим сатима, у једној пекари на >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Новом Београду дошли у вербални сукоб са двадесетдвогодишњим младићем, након чега му је С. С. ножем задао убодну рану у пределу ребара, наводи МУП.

Двадесетдвогодишњи младић је збринут у Клиничко-болничком центру Земун, где му је констатована тешка телесна повреда.
Полиција је убрзо пронашла и ухапсила осумњичене, а претресом стана у којем С. С. непријављено борави пронађен је нож којим је, како се сумња, нанео повреду оштећеном.
Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.