Izvor: RTS, 17.Feb.2024, 10:39

Тешка саобраћајна несрећа код Александровца - једна особа погинула, две тешко повређене

Једна особа је погинула, а две су тешко повређене у саобраћајној несрећи која се догодила ноћас око 2 часа у Виткову код Александровца.
У судару два возила погинуо је двадесетчетворогодишњи младић, док су тешко повређена девојка (1994.) и младић ( >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 1997.) пребачени у Општу болницу Крушевац, сазнаје РТС.
Према информацијама које је РТС добио од лекара Опште болнице, младић и девојка су примљени са полутрауматским и тешким ортопедским повредама. Младић је оперисан и тренутно је у интензивној нези хирургије, док је девојка збринута на ортопедском одељењу.
Према њиховим речима за сада су витални параметри код оба пацијента стабилни, али захтевају праћење и додатну дијагностику.
С обзиром на тежину и врсту повреда лекари ће донети одлуку о њиховом даљем лечењу и евентуалном упућивању у терцијарне здравствене установе.
Увиђај су обавили припадници саобраћајне полиције из Александровца и тужилац Основног Јавног тужилаштва у Брусу.
Саобраћај је нормализован.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.