Izvor: RTS, 10.Feb.2024, 19:16

Тело младића пронађено у бунару у Сјеници

Полиција је у једном бунару у околини Сјенице пронашла тело младића. Сумња се да је реч о младићу Н. Д. са Пештери чији је нестанак пријављен полицији 8. фебруара, потврђено је РТС-у у новопазарској полицији.
На друштвеним мрежама појавио се апел >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за помоћ свих грађана који би помогли у проналажењу несталог младића.
Н. Д. се губи траг од четвртка око два часа после поноћи када је задњи пут виђен на бензинској пумпи у селу Карајукици Бунари на Сјеничко-пештерској висоравни.
Како наводе из ПУ Нови Пазар за РТС, у току је увиђај, а на лицу места су присутни ватрогасци, полиција и дежурни тужилац.
Полиција ради на расветљавању овог случаја, а наводе и да трагају за извршиоцем, мотивима и квалификацији дела.
За несталим Н. Д. осим полиције трагали су родбина, пријатељи и грађани.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.