Izvor: RTS, 10.Feb.2024, 06:46

Топло, али ветровито – увече могућа киша

И данас ће бити натпросечно топло време за ово доба године, али ће дувати умерени и јак ветар. Киша ће падати увече на северу и истоку земље. Највиша дневна температура биће до 22 степена.
У Србији данас ће бити умерено облачно, ветровито, али топло >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << време. Олујни удари ветра очекују се у брдско-планинским пределима.  Киша је увече могућа на северу и истоку земље. 

Најнижа температура биће од три до 14 степени, а највиша дневна од 16 до 22 степена. 
У Београду се очекује умерено облачно време, уз јужни ветар, а киша је могућа увече. Температура у престоници биће до 20 степени.
И у недељу ће бити натросечно топло и ветровито време, док ће почетком наредне седнице бити и до 10 степени хладније.
Умерене активности и слојевито облачење Очекивана биометеоролошка ситуација ће бити релативно повољна за већину хронично оболелих, уз умерене активности током дана и слојевито одевање, стоји на сајту РХМЗ-а.
Извесна опрезност се саветује особама са срчаним тегобама, као и цереброваскуларним болесницима.
Могуће су метеоропатске реакције у блажој форми у виду главобоље и замарања, наводи РХМЗ.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.