Izvor: RTS, 04.Feb.2024, 21:34

Судар на Ибарској магистрали у Прељини, повређено пет мушкараца

Пет особа повређено је у судару два аутомобила на Ибарској магистрали у Прељини. Један мушкарац претпрео је тешке повреде кичме док су преостала четворица лакше повређена.
Из чачанске болнице потврдили су за РТС да је на Ургентно-пријемно одељење >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << примљено пет мушкараца.

Портпаролка чачанске болнице Марија Страњанац рекла је да је један мушкарац тешко повређен док су код преостале четворице констатоване лаке телесне повреде.
"Мушкарац старости 60 година повређен у саобраћајном удесу примљен у Јединицу интензивне неге са тешким телесним повредама кичме. Остала четири пацијента са констатованим лаким телесним повредама"., додала је др Страњанац.
Како је додала, и један од четворице лакше повређених задржан на одељењу хирургије ради даље опсервације.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.