Izvor: RTS, 10.Jan.2024, 15:12

Уводи се лет Београд-Мостар

Аеродром Мостар од априла успоставља директну авио-линију са Београдом, а "Ер Србија" је одабрана путем Јавног позива за успостављање редовних летова у овој години. Домаћа авио-компанија обављаће директне летове на релацији Мостар - Београд - Мостар.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> На линији од Београда до Мостара саобраћаће се од краја априла до краја октобра, уз могућност продужења.
Дани којима је предвиђено одвијање летова су - понедељак, петак и недеља.
Према датим информацијама, авио-компанија Ер Србија ће за ову линију користити авион "Ембраер Е175".
У наредних седам дана следи дефинирање осталих техничких детаља и потписивање уговора, после чега ће карте бити пуштене у продају.
Ер Србија шири своје присуство у Босни и Херцеговини, уједно доприносећи јачању привредних, економских и свих других веза, наводи се у саопштењу авиокомпаније.
"Ти летови повезаће два града, али и омогућити добру повезаност Мостара, преко Београда, са бројним градовима у Западној и Северној Европи и Сједињеним Америчким Државама", истичу у Ер Србији.
Наглашава се и да ће увођењем Мостара у своју мрежу дестинација, Ер Србија летети до чак 17 градова у земљама бивше Југославије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.