Како да будете жена за којом трче мушкарци

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Dec.2023, 18:00

Како да будете жена за којом трче мушкарци

Многим женама је наметнуто мишљење од стране друштва да јој је потребан мушкарац да се осећа срећно. Фото: Pixabay/3194556 Због тога многе жене трче за мушкарцима и очајнички покушавају да нађу правог. Са сваким мушкарцем који је повреди, она губи део себе, али и даље наставља да се труди >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да све задржи поред себе, иако у дубини душе зна да он није она.
Да ли заиста желите да будете жена која трчи за мушкарцем и моли га за мало пажње само зато што су вам други рекли да морате? Да ли заиста желите да се борите за човека који би вам могао сломити срце? Не буди жена којој треба мушкарац и која трчи за мушкарцем, буди жена за којом ће мушкарци трчати.
Фото: Pixabay/StockSnap Уместо да трчите за мушкарцем и доказујете му своју вредност, покушајте да будете сами себи довољли. Будите задовољни собом, будите сигурни у своју вредност и почните да се фокусирате на све што вас чини срећним. Немојте се задовољити мушкарцима који не знају шта желе од живота.
Не померајте планине до њих ако нису спремни да прескоче баре уместо вас. Запамтите да сте невероватни такви какви јесте и да заслужујете да будете срећни. Тек када схватиш колико вредиш, постаће ти јасно да не треба да молиш мушкарца за мало пажње и да трчиш са њим. Не мораш никога да молиш да остане у твом животу, ко не жели да буде у њему нека иде на слободу. Покажите да вам није потребан мушкарац да бисте били срећни и задовољни, покажите да нико не може да се игра са вашим осећањима и да нећете дозволити никоме да вас повреди и сломи срце.
Не губите своје драгоцено време у потрази за „оним правим“. Уместо тога, усмерите своју енергију на себе и постаните боља особа. Поставите себи приоритет, откријте своју вредност и развијајте се као личност и тада ћете бити потпуно задовољни својим животом. Тада ћете схватити да само ви сами можете да остварите своје снове и да вам не треба мушкарац да то уради уместо вас. Веза увек треба да буде додатак вашем животу и део њега, и никада не би требало да постане цео ваш живот. Нико вас неће усрећити ако сами нисте у стању да учините себе срећним.
Фото: Pixabay/RondellMelling Мушкарац неће променити твоју стварност или учинити твој живот бољим ако то сам не урадиш. Запамтите да мушкарци лако примећују слабу жену, осећају њен очај и могу то да искористе. Мушкарци знају да је слаба и очајна жена спремна на све, па немојте бити један од њих.
Namirnice koje mogu da zamene probiotike

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како да будете жена за којом трче мушкарци се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.