Izvor: Blic, 09.Maj.2023, 08:36

SNIMALI SE TOKOM SIMULACIJE PUCNJAVE U Požegi saslušana dvojica tinejdžera zbog izazivanja panike, roditeljima oduzeto oružje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požegi saslušali su dvojicu učenika jedne srednje škole u Požegi, uzrasta 16 i 17 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje panike i nereda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Požegi saslušana dva učenika zbog pretnji preko društvenih mreža

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Maj.2023

Policija u Požegi saslušala je dvojicu učenika srednje škole u tom gradu, uzrasta 16 i 17 godina, zbog emitovanja pretećih poruka na društvenim mrežama, saopštila je danas Policijska uprava Užice.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

OBJAVIO DA JE DEČAK UBICA PUŠTEN IZ PRITVORA Učenik iz Kraljeve uhapšen zbog izazivanja panike

Izvor: Blic, 09.Maj.2023

Policija u Kraljevu uhapsila je V.D. (18) učenika srednje škole u ovom gradu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.