Izvor: N1 televizija, 30.Sep.2021, 14:13

Kalabić: Slabo interesovanje za vakcinaciju na Sajmu, treća doza najtraženija

Koordinatorka punkta na Beogradskom sajmu dr Snežana Kalabić izjavila je za N1 da se na ovom mestu dnevno vakciniše u proseku oko 1000 građana. Ona je napomenula da je to nedovoljno shodno u kakvoj se epidemiološkoj situaciji nalazimo, kao i da je najveće interesovanje za treću dozu vakcine. Istakla je da je Sajam jedini punkt u Beogradu na kome građani mogu dobiti prvu dozu Sputnjik vakcine.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

U Kragujevcu nema Sputnjika za treću dozu, građani se opredeljuju za Fajzer

Izvor: N1 televizija, 30.Sep.2021

Na vakcinalnom punktu u Kragujevcu nema vakcine Sputnjik koja bi se se davala građanima kao treća doza, pa se mnogi opredeljuju da umesto nje prime Fajzer kao buster dozu, rečeno je Beti u Domu zdravlja.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.