Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2023, 06:38

U sukobu sa KFOR-om u Zvečanu desetine povređenih: 53 osobe primljeno i KBC u Kosovskoj Mitrovici, jedna životno ugrožena; Ambasadori i NATO osuđuju demonstrante (VIDEO)

U današnjim sukobima u Zvečanu između pripadnika Kfora i srpskog naroda ima mnogo povređenih sa obe strane, javlja izveštač Tanjuga. Najmanje dvoje Srba je ranjeno, od čega jedan mladić teže iz vatrenog oružja, nakon što su pripadnici Kfora upotrebili šok bombe, a pripadnici kosovske policije zapucali iz vatrenog oružja, objavio je Kosovo onlajn. U kliničko-bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici primljeno je pedeset troje ljudi povređenih tokom današnje akcije rasterivanja Srba u Zvečanu. U Zvečanu je situacija trenutno potpuno mirna, ali su ispred zgrade opštine i dalje jake snage Kfora, javlja novinar Tanjuga.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SRBI SA RANAMA OD METAKA, ŠUTIRALI IH I TUKLI PALICAMA: Galjaku se lekari bore za život, veče bilo mirno u Zvečanu (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 29.Maj.2023

* Pripadnici Kfora u ponedeljak ujutru u Zubinom Potoku, Leposaviću, Severnoj Mitrovici i Zvečanu sa opremom za razbijanje demonstracija. Tu su bile i jake snage tzv. kosovske policije * Posle eskalacije nasilja 52 Srbina zatražila medicinsku pomoć, Dragiši Galjaku se lekari bore za život *...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.