Završena istraga o paljenju Ambasade SAD u Srbiji

Izvor: Mondo, 03.Mar.2015, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena istraga o paljenju Ambasade SAD u Srbiji

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio da jezavršena policijska istraga u vezi sa paljenjem američke ambasade u Beogradu u februaru 2008. godine, posle mitinga "Kosovo je Srbija".

Foto: MONDO, Petar Stojanović

Stefanović je na konferenciji za novinare rekao da se tokom istrage došlo po podataka o kojima je tužilaštvo obavešteno i najavio da će u konstultaciji sa tužilaštvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << biti podignute krivične prijave protiv odgovornih zbog činjenja ili nečinjenja.

Na pitanje da li je bilo propusta tokom istrage, ministar je odgovorio da neke mere nisu preduzete.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavlja se suđenje osumnjičenima za krađu u Rafineriji

Izvor: Pančevac-online.com, 03.Mar.2015

U Višem sudu u Pančevu 5. marta se nastavlja suđenje grupi od devet lica osumnjičenih da su 2012. godine krala sirovu naftu koja je pripadala pančevačkoj Rafineriji i da su je potom prodavala kao mazut...Njihovo hapšenje je objavio tadašnji ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić na konferenciji...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.