Zašto je FS Kosova zakazao utakmicu sa Omanom baš 7. septembra?

Izvor: Telegraf.rs, 21.Avg.2014, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je FS Kosova zakazao utakmicu sa Omanom baš 7. septembra?

Meč sa Omanom igra se na dan kada je 1990. godine proglašen prvi Ustav Republike Kosovo?!

Ne staju sa provokacijama! Čelnici samozvanog fudbalskog saveza Kosova ugovorili su fudbalsku utakmicu sa Omanom 7. septembra.

U danu kada Srbija i Francuska budu igrale prijateljski meč, reprezentacija koja ima dozvolu samo za igranje prijateljskih mečeva igraće meč u Prištini.

Utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << će se igrati na dan kada su 1990. godine kao odgovor na reviziju Ustava Srbije 1989. kojom je značajno smanjena autonomna vlast u pokrajinama Vojvodini i Kosovu, 144 albanska delegata Skupštine Kosova proglasili su u Kačaniku Ustav Republike Kosovo.

Foto: AP/Tanjug

Prethodne dve prijateljske utakmice kosovska selekcija igrala je protiv Haitija i Turske na stadionu u južnoj Kosovskoj Mitrovici.

Utakmica sa Omanom počeće u 16 sati.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.