Zabrinutost zbog retorike Beograda

Izvor: NaDlanu.com, 05.Jun.2012, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrinutost zbog retorike Beograda

Prištinska štampa ocenila je u utoark da u Vladi Kosova smatraju da je Beograd u poslednje vreme zaoštrio retoriku, ali navode da Kosovo time nije ugroženo zbog snažnog partnerstva sa Zapadom.

"Koha ditore" citira potpredsednika vlade Hajredina Kučija, koji je ocenio da rečnik koji koriste predsednik Srbije Tomislav Nikolić i ministar unutrašnjih poslova >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Ivica Dačić može da dovede do zaključka da se Srbija vraća mentalitetu Slobodana Miloševića."Mi nismo svedoci veoma pozitivnih kretanja u Srbiji. Kosovu je bilo prećeno čitav vek iz Srbije sa genocidom i etničkim čišćenjem. I sada se pojavljuju slični glasovi. Ipak, mi se ne osećamo ugroženi jer smo uspostavili partnerstvo sa NATO, SAD i EU", izjavio je Kuči.On je pozvao međunarodnu zajednicu da predupredi nova zaoštravanja koja mogu ugroziti ceo region.PRIŠTINA, 5. juna 2012. (Beta)
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.