Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2015, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA TV: Poseta Gračanici, M’Bođ na srpskom razgovarao sa navijačima, Kosovo u transu (VIDEO)

Najnovija epizoda Zvezda TV posvećena je boravku crveno-belih južnoj srpskoj pokrajini Kosovu i Metohiji. Fudbaleri srpskog šampiona su posetili svetinje u Gračanici, odigrali prijateljski meč i družili se sa navijačima. U centru pažnje je bio Zvezdin stranac Mamadu M’Bođ, koji je sa pristalicama kluba pričao na srpskom jeziku, koji je solidno savldao. Gračanaica je bila sjajan domaćin našem najtrofejnijem klubu, sa željom da se poseta uskoro ponovi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Fotogaleriju sa gostovanja Crvene zvezde u Gračanici možete da pogledate OVDE.
hotsport.rs
The post ZVEZDA TV: Poseta Gračanici, M’Bođ na srpskom razgovarao sa navijačima, Kosovo u transu (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.