Vučić: Idem na Kosovo

Izvor: Press, 05.Maj.2013, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Idem na Kosovo

Potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić najavio je u nedelju da će 12. maja posetiti Kosovo i razgovarati sa tamošnjim Srbima o sprovođenju briselskog sporazuma, a pre toga 7. maja biće održan i sastanak u Beogradu.
On je rekao da mu je savest mirna i da se ne plaši suda svog naroda, ma kakve planove imaju za njegov doček na Kosovu, pa makar ga gađali paradajzom, jajima ili kamenjem.

- Meni je savest potpuno čista. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Uradio sam najbolje što sam mogao i borio se za interese svog naroda…i neće me niko uplašiti – kazao je Vučić gostujući na televiziji “Pink”.
On je rekao da shvata stav kosovskih Srba, ali da “ne razume njihov pokušaj da menjaju političku mapu Srbije i nerazumevanje za najveći deo Srbije, za druge ljude”.
Potpredsednik Vlade istakao je da Vlada neće posegnuti za mehanizmima kojima bi bile ukinute institucije Srbije na Kosovu.
 
Izvor: Pink TV

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Savest mi je čista, 12. maja idem na Kosovo, niko me neće uplašiti

Izvor: Kurir, 05.Maj.2013

BEOGRAD - Potpredsednik vlade Aleksandar Vučić najvio je da će 12. maja posetiti Kosovo i razgovarati sa tamošnjim Srbima o sprovođenju briselskog sporazuma, a pre toga 7. maja biće održan i sastanak u Beogradu. ..On je rekao da mu je savest mirna i da se ne plaši suda svog naroda, ma kakve planove...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.