Vlada priprema  deklaraciju o Kosovu

Izvor: S media, 31.Okt.2011, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada priprema deklaraciju o Kosovu

Odbor za Kosovo i Metohiju sutra raspravlja o Izveštaju Vlade o aktivnostima na stabilizovanju situacije u pokraini. Deklaracija Vlade u pripremi.

Vlada Srbije priprema Deklaraciju o Kosovu i Metohiji, o kojoj bi poslanici trebalo da raspravljaju na sednici ove sedmice, rečeno je u Vladi.

Skupština Srbije: Stigao izveštaj Vlade o Kosovu

Vlada usvojila Izveštaj o Kosovu

Kolundžija:Od Vlade se traži obaveštenje o sednici >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << o Kosovu (VIDEO)

Vlada je već dostavila Skupštini Izveštaja o aktivnostima na stabilizovanju situacije na Kosovu i Metohiji, o kome će sutra raspravljati Odbor za Kosovo i Metohiju.

Predsednica parlamenta Slavica Ðukić-Dejanović najavila je ranije da će zakazati sednicu Skupštine pošto dobije stav Odbora o vladinom Izveštaju.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.