Vlada Kosova odlučila: Priština prisvaja svu nepokretnu imovinu SFRJ!

Izvor: BKTV News, 15.Mar.2017, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Kosova odlučila: Priština prisvaja svu nepokretnu imovinu SFRJ!

Vlada Kosova donela je odluku da se sva nepokretna imovina na Kosovu registrovana na ime SFRJ, Srbije i Autonomne Pokrajine Kosovo, registruje na ime Republike Kosovo kao vlasnika te imovine.

U tu imovinu ulazi imovina državne i vojne administracije i imovina bivših društveno političkih organizacija, rečeno je agenciji Beta u Vladi Kosova.

U odluci >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u koju je agencija Beta imala uvid, kosovska katastarska agencija obavezuje se da odmah na ime Kosova prebaci svu nepokretnu imovinu.

Odluku je potpisao premijer Kosova Isa Mustafa čime je ona i stupila na snagu.

Iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju saopšteno je da će se zbog te odluke direktor kancelarije Marko Đurić danas sastati sa srpskim članovima Vlade Kosova, gradonačelnicima 10 opština sa srpskom većinom na Kosovu i Metohiji i predstavnicima Srpske liste.

Posle sastanka predviđene su izjave za medije.

Kosovo se sprema za rat? Vučić hitno razgovarao sa Tačijem!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL! Priština prisvaja svu nepokretnu imovinu SFRJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2017

U tu imovinu ulazi imovina državne i vojne administracije i imovina bivših društveno političkih organizacija..Samoproglašena Vlada Kosova donela je odluku da se sva nepokretna imovina na Kosovu registrovana na ime SFRJ, Srbije i Autonomne Pokrajine Kosovo, registruje na ime lažne Republike Kosovo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Kosovo prisvaja nepokretnu imovinu registrovanu na SFRJ, Srbija protestuje

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Mar.2017

Vlada Kosova donela je odluku da se sva nepokretna imovina na Kosovu registrovana na ime SFRJ, Srbije i Autonomne Pokrajine Kosovo, registruje na ime Republike Kosovo kao vlasnika te imovine. U odluci se kosovska katastarska agencija obavezuje se da odmah na ime Kosova prebaci svu nepokretnu imovinu.  Odluku...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

MUSTAFA POTPISAO: Priština prisvaja nepokretnu imovinu SFRJ, Srbije i Autonomne Pokrajine Kosovo

Izvor: Press, 15.Mar.2017

Odluku prema kojoj se kosovska katastarska agencija obavezuje da odmah na ime Kosova prebaci svu nepokretnu imovinu potpisao je Isa Mustafa . Vlada Kosova donela je odluku da se sva nepokretna imovina na Kosovu registrovana...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.