Uhapšen Simo Spasić zbog pretnji voditelju Ivanu Ivanoviću

Izvor: Luftika.rs, 20.Jun.2023, 13:40

Uhapšen Simo Spasić zbog pretnji voditelju Ivanu Ivanoviću

Po nalogu tuŽioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zaduženog za predmete u kojima su oštećeni novinari, u saradnji sa PS Vračar, dana 19.06.2023. godine lišen je slobode i zadržan u trajanju od 48 časova osumnjičeni Simo Spasić zbog sumnje da je ponovio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti u odnosu na oštećenog novinara i voditelja Ivana Ivanovića, prenosi Nova.
„Naime, krivični postupak za ranije upućene pretnje voditelju Ivanu Ivanoviću tekao je redovnim putem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << tako što se okrivljeni Spasić branio sa slobode, ali nakon što je ponovo uputio pretnje oštećenom, po nalogu tužioca je zadržan, a dana 20.06.2023. godine je izneo obranu pred tužiocem, nakon čega je sudu u odnosu na Spasića predložen pritvor zbog sumnje da će ponoviti krivično delo odnosno učiniti delo kojim preti“, navodi se u saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštva.
Izvor: N1 Sud je odredio pritvor prema osumnjičenom, a u daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoka oštećenog voditelja i prikupiti neophodne ostale materijalne dokaze, nakon čega će biti doneta konačna odluka.
Simo Spasić saslušan zbog pretnji Ivanu Ivanoviću pa pušten, policija mu zaplenila mobilni

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Simo Spasić zbog pretnji voditelju Ivanu Ivanoviću

Izvor: Blic, 20.Jun.2023

Po nalogu tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zaduženog za predmete u kojima su oštećeni novinari, u saradnji sa PS Vračar, uhapšen je i zadržan u trajanju od 48 časova osumnjičeni Simo Spasić zbog sumnje da je ponovio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti u odnosu na oštećenog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.