Uhapšen zbog krijumčarenja 14 krava na Kosovo

Izvor: Blic, 16.Avg.2011, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog krijumčarenja 14 krava na Kosovo

UROŠEVAC - Kosovska policija uhapsila je danas jednog muškarca zbog sumnje da je prokrijumčario 14 krava iz centralne Srbije na Kosovo.

Prema saopštenju policije, krave su zaplenjene u Uroševcu i njihova vrednost iznosi oko 15.000 evra.

Policija navodi da je osumnjičeni juče dopremio krave u Uroševac i da je saznanje o transportu stoke iz centralne Srbije dobila od građana Uroševca.

Osumnjičenom za krijumčarenje određen je pritvor od 48 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sati.

Policija navodi da sprovodi intenzivnu istragu kako bi otkrila mrežu krijumčarenja.

Povezane vesti: Uhapšeni Srbin i Hrvat zbog šverca skanka Otvoreni prelazi Brnjak i Jarinje, Stefanović i Bogdanović ne mogu na Kosovo Ako KFOR nastavi da podržava embargo preti humanirtarna katastrofa Vladajuća koalicija pozvala na političko jedinstvo o KiM Uhapšeno osmoro u Srbiji i troje u Makedoniji zbog šverca droge

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.