Izvor: Pančevac-online.com, 24.Jun.2023, 10:08

PETKOVIĆ: BIA došla do saznanja da kosovska policija oduzeto oružje i municiju hoće da iskoristi za nova hapšenja Srba

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković održava konferenciju za štampu na kojoj govori o teroru koji policija i režim Aljbina Kurtija sprovode nad srpskim narodom u južnoj pokrajini. Petković je na početku obraćanja rekao da će razobličiti sve laži Kurtija i Prištine povodom najnovijih događaja, i da će predstaviti dokaze koji pokazuju koliki […] The post PETKOVIĆ: BIA došla do saznanja da kosovska policija oduzeto oružje i municiju hoće da iskoristi za nova hapšenja Srba appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

OBRAĆANJE PETKOVIĆA: Vodi se informacioni rat protiv Srbije! Priština je napravila plan... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković se obratio naciji...Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je na današnjoj konferenciji za medije da se protiv Srbije iz Prištine vodi dezinformacioni rat i da poseduje dokaze koji razobličavaju, kako je rekao, laži Aljbina Kurtija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.