Tribuna: Kosovu preti talas protesta

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribuna: Kosovu preti talas protesta

Priština - Kosovo je u opasnosti da se suoči sa mnogo većim talasom protesta od onih 6. i 7. februara ispred rektorata u Prištini, a koji mogu da eskaliraju u veliko nasilje, piše danas "Tribuna".

Izvori "Tribune" kažu da ima ozbiljnih indicija da ako se aktuelna situacija ne bude nadzirala, Kosovo klizne u pravcu haosa prvo preko talasa protesta, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se sve to može vratiti u raznim scenarijama za političke ciljeve.Isti izvor ne isključuje mogućnost uključivanja u taj haos i raznih krugove tajnih sluzbi, navodi "Tribuna".

Na Kosovu postoji veliki eksplozivni potencijal koji dolazi iz socijalnog nezadovoljstva i povećanje broja nezaposlenih. Upravo zbog toga, kako kažu izvori "Tribune", smatra se da veoma brzo može doći do velikog nasilnog talasa protesta bilo kada je reč o privatizaciji ili nezadovoljstva zbog penzija i plata.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.