Traže povratak Vulina. Vučić: Od njega zavisi

Izvor: Mondo, 28.Apr.2013, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traže povratak Vulina. Vučić: Od njega zavisi

Srbi sa Kosova pokreću peticiju za povratak Aleksandra Vulina na čelo Kancelarije Vlade Republike Srbije za Kosovo i Metohiju. Aleksandar Vučić kaže da sve zavisi od samog Vulina

Građani sve četiri opštine severa Kosova tražiće peticijom da se Aleksandar Vulin vrati na mesto direktora te kancelarije, saopšteno je danas.

Povratak Vulina na mesto direktora peticijom traže i žitelji Orahovca.

U Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i Zubinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Potoku biće postavljeni štandovi radi prikupljanja potpisa podrške Vulinu.

Podršku i priznanje Vulinu za rad i zalaganje pružili su i čelnici četiri severne opštine.

Aleksandar Vulin objavio je u ponedeljak da je podneo ostavku na mesto direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.

Vulin je naveo da je ostavku podneo zato što je u Briselu bio protiv sporazuma vlada Srbije i Kosova, jer je dao reč Srbima na Kosovu da će sporazum biti drugačiji.

Sredinom nedelje Vulin je i zvanično uputio Vladi Srbije ostavku na mesto direktora Kancelarije.

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da od samog Vulina zavisi da li će se vratiti na tu funkciju, a negirao je i medijske natpise da će kancelarija biti ukinuta.

"Aca Vulin je moj drug i prijatelj…dugi niz godina smo saborci što se mene tiče, on jeste u mom timu, ali to je na njemu", rekao je Vučić u intervjju Televiziji Prva.

(MONDO, foto: Beta, Saša Đorđević)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri opštine sa severa pokreću peticiju za povratak Vulina

Izvor: Blic, 28.Apr.2013

Meštani četiri opštine sa severa Kosova peticijom će tražiti da se Aleksandar Vulin vrati na mesto direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju, potvrdio je danas Tanjugu član Opštinskog veća u Leposaviću Zoran Milojević...Milojević je rekao i da će u Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu,...

Nastavak na Blic...

Za Vulina na Kosovu potpisuju peticiju

Izvor: Mondo, 28.Apr.2013

Srbi sa Kosova pokreću peticiju za povratak Aleksandra Vulina na čelo Kancelarije Vlade Republike Srbije za Kosovo i Metohiju. Aleksandar Vučić kaže da sve zavisi od samog Vulina..Građani sve četiri opštine severa Kosova tražiće peticijom da se Aleksandar Vulin vrati na mesto direktora te kancelarije,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.