Slobodan Samardžić u Nišu govori na tribini o Kosovu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jan.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan Samardžić u Nišu govori na tribini o Kosovu

Kosovo – neotuđivi deo Srbije“ je još jedna tribina na temu Kosova i Metohije koju organizuje Srpski pokret Dveri. Kako najavljuju, biće održana u sredu 24. januara od 18 sati u Mesnoj kancelariji Božidar Adžija na Bulevaru Nemanjića.

Osim predsednika pokreta Dveri Boška Obradovića, na tribini će govoriti predsednik Državotvornog pokreta Srbije i profesor Slobodan Samardžić, koji je bio i ministar za Kosovo i Metohiju u Koštuničinoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Vladi.

Učestvovaće i predsednica Narodnog pokreta Dragana Trifković, predsednik Istočne Alternative Dragan Todorović i predstavnik Srpskog narodnog pokreta ”Otadžbina” Marko Jakšić.

Pozivamo sve građane Niša da prisustvuju i učestvovanjem u razgovoru doprinesu kvalitetu ove tribine – navode iz pokreta Dveri.

Ovu tribinu, dodaju, organizuju kako bi podigli svest građana o posledicima, smatraju, pogubne politike koja se trenutno vodi. Dodaju da bi na tribini trebalo da se razmatraju drugačije mogućnosti kada je u pitanju Kosmet.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Tribina "Kosovo - neotuđivi deo Srbije" u sredu u Nišu

Izvor: RadioCity.rs, 22.Jan.2018

Na tribini će govoriti Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri, Dragana Trifković, predsednik Narodnog pokreta Dragan Todorović, predsednik Istočne Alternative Prof. dr Slobodan Samardžić, predsednik Državotvornog pokreta Srbije i Marko Jakšić, predstavnik Srpskog narodnog pokreta...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.