Desničari u Banjaluci organizovali šetnju i moleban za Srbe sa Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Jun.2023, 20:55

Desničari u Banjaluci organizovali šetnju i moleban za Srbe sa Kosova

Sa ikonama, srpskim zastavama, i porukom "Kosovo i Metohiju branićemo dovijeka", u Banjaluci je u nedjelju, 4. juna, održana šetnja desničara. Kako tvrde, događaj je organizovan u znak podrške Srbima na Kosovu, a nakon šetnje je održan i moleban u hramu Srpske pravoslavne crkve.  Skup je održan dva dana uoči sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, najvišeg zakonodavnog tijela u ovom bh. entitetu, na čijem dnevnom redu će biti Rezolucija o zaštiti Srba na Kosovu i o...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Šetnja i moleban za Srbe sa Kosova održani u Banjaluci

Izvor: Danas, 04.Jun.2023

Sa ikonama, srpskim zastavama, i porukom "Kosovo i Metohiju branićemo dovijeka", u Banjaluci je u nedelju, 4. juna, održana šetnja podrške Srbima na Kosovu, a nakon nje i moleban u Hramu Hrista Spasitelja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.