Sednica Skupštine o Kosovu 12. novembra

Izvor: Blic, 03.Nov.2011, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica Skupštine o Kosovu 12. novembra

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović prosledila je Vladi zahtev Odbora za Kosovo i Metohiju da se Parlamentu dostavi obavezujući akt u vezi sa situacijom na Kosovu, potvrđeno je Radio Beogradu u kabinetu predsednice Skupštine.

Čim taj Vladin akt stigne, o njemu će se izjasniti resorni odbor i odmah potom biće zakazana sednica o Kosovu.

Kako Prvi program Radio Beograda saznaje u vladajućoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koaliciji, sednica Parlamenta o Kosovu najverovatnije će se održati u subotu, 12. novembra.

Povezane vesti: Cvetković: Blizu smo rešenja krize na severu Kosova Redžepi: Bez jednostranih akcija Prištine na severu Kosova Drevs: Stanje na severu rešiti mirnim putem Lidington: Beograd i Priština što pre da nastave dijalog Hodžaj: Priština spremna za nastavak dijaloga s Beogradom

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.