SRBIJA SE VEŠTOM POLITIKOM VRAĆA NA KIM! Opozicija u Prištini otkrila FATALNU GREŠKU Aljbina Kurtija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 11:28

"SRBIJA SE VEŠTOM POLITIKOM VRAĆA NA KIM!" Opozicija u Prištini otkrila FATALNU GREŠKU Aljbina Kurtija (FOTO)

Abdidžiku spominje pismo američkog predsednika Džozefa Bajdena koje je poslao Srbiji na dan njihove nezavisnosti.

Predsednik Demokratskog saveza Kosova (DSK) Ljumir Abdidžiku navodi da je premijer lažne države Aljbin Kurti napravio veliku grešku, te da je Srbija pokušala da destabilizuje tzv. Kosovo svojom veštom politikom, dodajući da je vlada u Prištini upala u zamku.

Imamo predsednika u SAD koji je tražio od Srbije da prizna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tzv. Kosovo na njihov dan nezavisnosti. Imali smo dobar zamah - rekao je on u jednoj emisiji.

– Upali smo u njihovu zamku u trenutku kada su nas isprovocirali. Nismo morali sada da nasedamo na ove utakmice, jer je istina na našoj strani. Ne kažem da Srbija ne destabilizuje, zna se da jesu. Ali naša Vlada je, nesaglasivši se sa Amerikancima, mnogo izgubila i sada je Srbiji dala priliku da se vrati na tzv. Kosovo - dodao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.