Izvor: Medijski istraživački centar, 04.Jan.2012, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Referendum i u Leposaviću

Skupština opštine Leposavić odlučila je danas da se i u toj opštini 15. februara održi referendum na kome će se građani izjasniti da li prihvataju institucije Republike Kosova.
Na sednici Skupštine opštine Leposavić prisustvovalo je 16 od ukupno 31 predstavnika građana i svi prisutni su jednoglasno glasali za raspisivanje referenduma koji je već raspisan u ostale tri opštine na severu Kosova.
Glasanju nisu prisustvovali odbornici Demokratske stranke, koja je na vlasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << u toj opštini, jer su poslušali stav svoje države koja smatra da je referendum nepotreban.
Predsednik opštine Leposavić Branko Ninić ocenio je da održavanje referenduma neće poboljšati položaj Srba na severu Kosova, već da samo može narušiti interese države Srbije.
Pitanje na referendumu biće: 'Da li prihvatate institucije Republike Kosovo na severu Kosova i Metohije?'

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.