Redžepi: Bogdanović će biti uhapšen ako dođe na Kosovo

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2012, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redžepi: Bogdanović će biti uhapšen ako dođe na Kosovo

Ministar unutrašnjih poslova samoproklamovanog Kosova Bajram Redžepi izjavio je danas da su prištinske vlasti zabranile ulazak na Kosovo ministru za Kosovo i Metohiju u Vladi Srbije Goranu Bogdanoviću i da će on biti uhapšen ako bude pokušao da ilegalno uđe na Kosovo.

"Zabrana važi za ministra Boganovića zato što se u prošlosti nije pridržavao upustva da ne daje političke izjave. Zbog toga mu je zabranjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ulazak", rekao je Redžepi.

Redžepi je najavio i da će i nekim "ekstremnim grupama" biti zabranjen dolazak na Kosovo na proslavu 623. godišnjice Kosovskog boja, kojoj je nameravao da prisustvuje i Bogdanović.

Ministar unutrašnjih poslova Kosova rekao je da će dolazak na proslavu Vidovdana u Gračanici i na Gazimestanu biti dozvoljen svima čiji cilj nije izazivanje problema. On je najavio da je Policija Kosova zajedno sa Euleksom sačinila poseban plan obezbeđivanja sutrašnje manifestacije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.