Rašić: Srbi da iskoriste Vučićevu posetu za dalji razvoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jan.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašić: Srbi da iskoriste Vučićevu posetu za dalji razvoj

Bivši ministar u Vladi Kosova i kandidat za gradonačelnika Gračanice Nenad Rašić izjavio je da je današnja poseta premijera Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji dobronamerna i pozitivna i da kosovski Srbi treba da je iskoriste kako bi podigli kapacitete za dalja ulaganja i razvoj.

"Verujem da je poseta Srbima dala vetar u leđa, što je najbitnije. Važna je i poruka da ne prodaju svoju zemlju, na šta ja apelujem već godinama", rekao je Rašić, a prenosi Centar >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za medije u saopštenju.

On je naveo da nije čuo konkretne ideje koje bi mogle da budu sprovedene u delo, ali da se nada da je Vučićeva poseta samo uvod u novo poglavlje investiranja.

Vučić je danas posetio Kosovo i Metohiju, odakle je Srbima koji žive u pokrajini poručio da ne prodaju svoje kuće i najavio značajniju podršku vlade i države Srbije, kako bi im se obezbedili uslovi za siguran i normalan život i bolju budućnost.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.