Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jun.2017, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramuš Haradinaj proglasio pobjedu

PRIŠTINA - Lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj proglasio je pobjedu koalicije koja je proizašla iz "ratnog krila", nazvanu "PAN", a koju čine koalicija Demokratske partije Kosova (DPK - Tači), ABK, Inicijativa za Kosovo (IK - Fatmir Ljimaj) i devet manjih partija.

On je, na konferenciji za štampu po zatvaranju birališta, rekao da je koalicija "Pan" ubjedljivo pobijedila.

"Jasna odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << obavezuje vladu Kosova", poručio je on zahvalivši se koalicionim partnerima i pozvao druge stranke da se pridruže radu na dobrobit "zemlje".

Koalicija "PAN" osvojila je 40 odsto glasova na današnjim vanrednim parlamentarnim izborima, objavila je prištinska televizija "Klan Kosova" pozivajući se na izlazne ankete.

Prema istim podacima, predviđa se da bi opoziciona stranka Samoopredjeljenje mogla da osvoji 30 odsto glasova, dok bi koalicija pod vođstvom Demokratske lige Kosova (Isa Mistafa) trebalo da ima 27 odsto.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbori na KiM: Haradinaj proglasio pobedu, Srpska lista treća politička snaga

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jun.2017

Lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj proglasio je pobedu koalicije koja je proizašla iz "ratnog krila", nazvanu "PAN". Srpska lista treća je politička snaga na Kosovu, prema Centralnoj izbrnoj komisiji, na osnovu 35 odsto prebrojanih glasova. Građanska incijativa Srpska lista...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ramuš Haradinaj proglasio pobjedu, srpska lista treća

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jun.2017

PRIŠTINA - Lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj proglasio je pobjedu koalicije koja je proizašla iz "ratnog krila", nazvanu "PAN", a koju čine koalicija Demokratske partije Kosova (DPK - Tači), ABK, Inicijativa za Kosovo (IK - Fatmir Ljimaj) i devet manjih partija...On je, na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.