RANJENI SRBI STABILNO

Izvor: Kurir, 27.Sep.2011, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RANJENI SRBI STABILNO

KOSOVSKA MITROVICA - Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitorivici Milan Jakovljević rekao je da su ranjeni Srbi koji su zbrinuti u tom centru stabilno

KOSOVSKA MITROVICA - Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitorivici Milan Jakovljević rekao je da su ranjeni Srbi koji su zbrinuti u tom centru stabilno.

"Pacijenti su stabilno. Samo je jedan od sedmoro pacijenata vitalno ugrožen", rekao je Jakovljević.

Povređeni Srbi zadobili su prostrelne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i ustrelne rane, rekao je Jakovljević i dodao da su im te teške telesne povrede nanete bojevom municijom.

Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović obišao je u utorak veče povređene u sukobima na Jarinju u Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici.

Bogdanović je u poseti sa predsednicima opština na severu Kosova.

Danas oko 13 časova su na prelazu Jarinje izbili sukobi između vojnika Kfora i okupljenih Srba, kada je Kfor bacio šok bombe i suzavac na demonstrante, a začuli su se i pucnji.

U sukobima je povređeno najmanje sedam Srba i četiri vojnika Kfora.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.