Pronađena eksplozivna naprava kod Zvečana

Izvor: B92, 07.Okt.2022, 16:38

Pronađena eksplozivna naprava kod Zvečana

U mestu Grabovac u blizini Zvečana pronađena je eksplozivna naprava za koju se sumnja da potiče iz Drugog svetskog rata, saznaje Kosovo onlajn od meštana.

Kako saznaje Kosovo online ekipe policije su na terenu i očekuju dolazak ekipe za deminiranje iz Prištine koja će ukloniti eksplozivnu napravu.

Neeksplodirana naprava je pronađena oko 13 sati od strane radnika na lokalnom gradilištu, što je za naš portal potvrdio i zamenik direktora Policije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za region sever Besim Hoti.

"Građani su prijavili da su tokom radova pronašli napravu i očekuje se dolazak ekipa iz Prištine. Neeksplodirana naprava je pronađena u samom selu i magistralni put Priština-Raška je prohodan", rekao je Hoti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.