Pretnje Januzaju: Nemoj da kročiš na Kosovo!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2014, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnje Januzaju: Nemoj da kročiš na Kosovo!

Adnan Januzaj je sa reprezentacijom Belgije osetio atmosferu Svetskog prvenstva, a to verovatno nikada ne bi uspeo da je odlučio da igra za Albaniju, a naročito ne za selekciju Kosova. Januzaj je posle Mundijala najavio da će doputovati u južnu srpsku pokrajinu, a to se nije svidelo nekima, zbog njegove odluke za koji će nacionalni tim zaigrati, prenosi "Mocart sport".

 Adnan Januzaj u dresu Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << junajteda

 

„Bilo je dobro iskustvo igrati na Svetskom prvenstvu u mojim godinama. Sada ću posetiti moju porodicu na Kosovu i pripremiću se za sezonu sa Mančester junajtedom“, pisalo je na Fejsbuk stranici ovog fudbalera, doduše neverifikovanoj.

 

To je zasmetalo pojedinima sa Kosova i Metohije, pa su preko društvenih mreža, ogorčeni što je izabrao da igra za Belgiju, pretili mladom fudbaleru da ne sme da dođe na Kosmet.

„Nemoj da kročiš na Kosovo!“, pisalo je u jednoj od pretnji.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.