Prekinuta blokada puta u Rudaru

Izvor: RTS, 31.Jul.2013, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinuta blokada puta u Rudaru

Blokada puta u mestu Rudare je prekinuta, nakon što je Slobodan Repić pušten na slobodu, a Žarku Veselinoviću određen pritvor. Građani su blokadom puta skrenuli pažnju na problem za koji i oni shvataju da ne može da se rešava na ovaj način, rekao savetnik direktora Kancelarije za Kosovo Zoran Milojević.

Srbi su prekinuli blokadu puta u mestu Rudare, između južnog dela Kosovske Mitrovice i Leposavića, pošto je iz pritvora pušten Slobodan Repić, a Žarku Veselinoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je određen jednomesečni pritvor.

Toj odluci prethodio je razgovor sa predstavnicima Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.

Put je bio blokiran od ponedeljka, kada su uhapšeni Repić i Veselinović.

Savetnik direktora Kancelarije za Kosovo Zoran Milojević rekao je agenciji Beta da očekuje da ubrzo bude normalizovan saobraćaj na tom delu puta.

"Građani su blokadom puta skrenuli pažnju na problem za koji i oni shvataju da ne može da se rešava na ovaj način. Uverili smo ih da će Kancelarija za Kosovo i Metohiju učiniti sve kako se ne bi ponovile ovakve akcije", rekao je Milojević.

Milojević je rekao da očekuje da će i Žarko Veselinović uskoro biti pušten iz pritvora.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.