Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Jun.2023, 11:20

Petković o opsadnom stanju na KiM: Mi želimo da sačuvamo mir, ali to ne zavisi od nas, već od Kurtija koji želi da zapali ceo region!

SRBIJA – Direktor Kancelarije Petar Petković izjavio je danas da u ovakvim okolnostima ne vidi kako može da se nastavi dijalog jer to podrazumeva normalizaciju odnosa, a ono što se dešava je potpuno nenormalno i nasilno i suprotno od dijaloga. On je to rekao na konferenciji za novinare, na pitanje Tanjuga šta se dešava sa […]
Vest Petković o opsadnom stanju na KiM: Mi želimo da sačuvamo mir, ali to ne zavisi od nas, već od Kurtija koji želi da zapali ceo region! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

VANREDNA KONFERENCIJA ZA MEDIJE: Petković o opsadnom stanju u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Pančevac-online.com, 17.Jun.2023

Zbog novog zastrašivanja, hapšenja i progona Srba, kao i opsadnog stanja koje je noćas u Kosovskoj Mitrovici organizovao Aljbin Kurti, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković održao je vanrednu konferenciju za medije. – Sinoć i noćas u kosovskoj Mitrovici je bilo pravo ratno...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.