PONOVO SKINUTE rezolucije Srbije i Kosova sa dnevnog reda Evropskog parlamenta?

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO SKINUTE rezolucije Srbije i Kosova sa dnevnog reda Evropskog parlamenta?

Kako portal European Western Balkans nezvanično saznaje, prema još ne potvrđenoj infomaciji, rasprave i izgasavanje rezolucija o Srbiji i Kosovu skinute su sa dnevnog reda sledeće plenarne sednice Evropskog parlamenta koja se održava u Strazburu.

Predlog za odlaganje rasprave, koja je bila zakazana za sledeću nedelju, dala je potpredsednica EP i izvestilac EP za Kosovo, austrijska poslanica Urlike Lunaček. Razlog za odlaganje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je rasputšanje Skupštine Kosova i početak predizborne kampanje za izbore za tu instituciju.

Nova rasprava će najverovatnije biti zakazana za period od 12. do 15. juna, eventualno 3. do 6. jula.

Podsećanja radi, rasprava o ove dve rezolucije već je odlagana na predlog Dejvida Mekalistera zbog predsedničkih izbora u Srbiji.

(Telegraf.rs/europeanwesternbalkans.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rezolucije EP odložene zbog izbora na Kosovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2017

Evropski parlament odložio je za jun usvajanje rezolucija o Srbiji i Kosovu, a do odlaganja je došlo zbog održavanja vanrednih izbora na Kosovu, 11. juna, saznaje Tanjug u Evropskom parlamentu...Prema izvoru Tanjuga u EP, na sinoćnjem sastanku konferencije predsednika Evropskog parlamenta, tela koje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Odložena rasprava o rezolucijima o Srbiji i Kosovu u EP

Izvor: N1 televizija, 12.Maj.2017

Rasprave i izgasavanje rezolucija o Srbiji i Kosovu skinuto je sa dnevnog reda sledeće plenarne sednice Evropskog parlamenta koja se održava u Strazburu, nezvanično saznaje portal European Western Balkans. Predsednički izbori biće jedna od tema novih 13 amandmana na izveštaj o Srbiji...Predlog...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.