Orilo se Novim: Ne damo te, zemljo Dušanova! VIDEO

Izvor: Mondo, 15.Avg.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orilo se Novim: Ne damo te, zemljo Dušanova! VIDEO

Na Kanli kuli u Herceg Novom održan je dobrotvorni koncert "Herceg Novi za Kosovo i Metohiju", a sav prihod namenjen je za obnovu svetinja u južnoj srpskoj pokrajini, manastira Banjska i Draganac.

U programu su učestvovali akademik Matija Bećković, Ivana Žigon i Kosovski božuri, Slobodan Trkulja, Danica Crnogorčević, grupa 357 i Komnen Vuković.

Uz podršku Opštine Herceg Novi, koncert su organizovali Fondacija "Delije" i Trg od ćirilice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Ovo su najveće srpske svetinje (FOTO)

Prvi ovakav koncert organizovan je kao pomoć obnovi manastira Svetih arhangela kod Prizrena, a onda je usledila pauza.



Izvor: youtube

Sada su se opet stekli uslovi za organizaciju koncerta, premda Herceg Novi nikada nije prestajao da na različite načine pomaže srpski narod i obnovu svetinja na Kosmetu, piše "Sputnjik".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Herceg Novi za Kosovo i Metohiju

Izvor: Vostok.rs, 16.Avg.2017, 00:19

Na Kanli kuli održan je dobrotvorni koncert „Herceg Novi za Kosovo i Metohiju“. U programu su učestvovali akademik  Matija Bećković, Ivana Žigon i Kosovski božuri, Slobodan Trkulja, Danica Crnogorčević, grupa 357 i Komnen Vuković. Sav prihod namijenjen je za obnovu kosmetskih svetinja.. . Koncert...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.