OSMANI OTVARA NOVI KRUG PAKLA! Priština proglašava Srpsku listu terorističkom organizacijom?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2023, 09:13

OSMANI OTVARA NOVI KRUG PAKLA! Priština proglašava Srpsku listu terorističkom organizacijom?!

Novi atak Prištine na kosovske Srbe.

U intervjuu za RTK, predsednica lažne države Kosovo Vjosa Osmani, po prvi put je govorila u javnosti nakon dešavanja u Banjskoj.

Naime, Osmani je predložila nastavak dijaloga sa Beogradom u kojem bi se SAD više angažovale kao strana-posrednik.

U međuvremenu,  organi lažne države Kosovo optužuju potpredsednika Srpske liste, Milana Radoičića, da je bio vođa „grupe“ koju sramno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvalifikuju terorističkom organizacijom.

Osmani je najavila da će uskoro biti donete institucionalne odluke protiv Srpske liste.

Predsednica Osmani besramno je nastavila da optužuje Beograd da je režirao i organizovao napad sa namerom da navodno destabilizuje lažnu državu i čitav region.

Kosovski specijalni tužilac, Sulj Hodža, u emisiji T7 "Frontal" nije isključio mogućnost da Srpska lista bude proglašena terorističkom organizacijom budući da su protiv Radojičića koji je izabran za potpredsednika Srpske liste, otvorene istrage za navodno počinjena najteža krivična dela.

- Što se tiče pitanja da li Srpsku listu treba proglasiti terorističkom ili ne, to će se dokazati i istragama, uskoro, i verujem da bi nadležni organi morali da preduzmu neke konkretne akcije, a koliko sam svestan, gospodin koji stoji iza ove akcije, Milan izabran je za potpredsednika Srpske liste nakon što smo, konkretno, 2018. godine, otvorili istrage protiv njega  - rekao je Hodža u „Frontalu“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.