Vučić: Kurtijevo imenovanje Rašića za ministra u Vladi Kosova za svaku osudu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Dec.2022, 11:14

Vučić: Kurtijevo imenovanje Rašića za ministra u Vladi Kosova za svaku osudu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u četvrtak veče, 1. decembra, da je to što je uradio "teroristički ološ (premijer Kosova) Aljbin Kurti" imenovanjem Nenada Rašića za ministra za zajednicu i povratak zaslužilo svaku osudu i da je EU pokazala "bedni antisrpski" odnos koji ima sa Srbijom. "Izbor Rašića, čoveka koji je dobio manje od jedan odsto, kao i Rada Trajković, koja je bila na njegovoj listi, pokazuje da oni žele progon, proterivanje i nestanak Srba...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurti imenovao Nenada Rašića za novog ministra za zajednice i povratak

Izvor: Danas, 01.Dec.2022

Predsednik Progresivne demokratske stranke Nenad Rašić imenovan je danas za ministra za zajednice i povratak u Vladi Kosova, prenosi Medija centar Čaglavica.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.