Nemačka avio-kompanija tvrdi da se Beograd nalazi u državi Kosovo

Izvor: Večernje novosti, 26.Sep.2013, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka avio-kompanija tvrdi da se Beograd nalazi u državi Kosovo

Nemačka avio-kompanija “Fuege” na svom sajtu nudi karte za sve veće svetske gradove, a među njima je i Beograd. Posle imena svakog grada stoji i država u kojoj se grad nalazi, a za prestonicu Srbije stavljeno je da se nalazi na Kosovu, javlja Telegraf rs. Nismo uspeli da stupimo u kontakt sa ovom avio-kompanijom, a da li se radi o geografskom neznanju ili namernoj provokaciji i priznavanju nezavisnosti tzv. Republike Kosovo, ostaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da vidimo.Takođe, očekujemo reakciju Vlade Srbije kako bi ova gruba greška bila što pre ispravljena i pitamo se šta bi se desilo da na sajtu srpske avio kompanije stoji da je Berlin u Holandiji?!

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za nemačku kompaniju Beograd se nalazi u državi Kosovo!?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2013

Nemačka avio-kompanija "Fuege" na svom sajtu nudi karte za sve veće svetske gradove, a među njima je i Beograd. Posle imena svakog grada stoji i država u kojoj se grad nalazi, a za prestonicu Srbije stavljeno je da se nalazi na Kosovu!?..Nije moguće da toliko ne znaju geografiju  .. .. .. ..Da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.