Naše misice: Lepota i pamet

Izvor: Domino Magazin, 08.Sep.2011, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naše misice: Lepota i pamet

Poslušajte ove bisere devojaka iz Srbije, Kosova, Hrvatske, Slovenije i Crne gore

Izbor za Miss Universe je u toku a sada možete da se i sami uverite u lepotu i pamet predstavnica sa ovih prostora.

Naše kandidatkinje su morale da odgovore i na mudra pitanja poput toga da li ima života na drugim planetama, kakvu prednost žene imaju u odnosu na muškarce i koje bi životinje htele da budu.

Pamet i lepota obično ne idu zajedno. Miss Kosova je ipak naša >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << favoritkinja. Ne zato što je pametna, nego što je stvarno najlepša. A ako ste od onih koji misle da je Kosovo i dalje srce Srbije, onda možete i nju da doživite kao našu predstavnicu, pošto je i ona fakat iz Srbije, jel tako?

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta Miss Uiverse kandidatkinje poručuju žiriju i svetu

Izvor: NaDlanu.com, 08.Sep.2011

Mace, lavice, tigrice..Pogledaj kako lepotice odgovaraju na pitanja uoči finala ovogodišnjeg izbora MISS UNIVERSE. Tu je naša Anja Šaranović i druge kandidatkinje iz regiona ..Da bi pokazale kako nisu samo prelepe nego i pametne i domišljate, ovogodišnje kandidatkinje su morale da odgovaraju na...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.