Na Dedinju se razgovara o Platformi za Kosovo

Izvor: Mondo, 16.Dec.2012, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Dedinju se razgovara o Platformi za Kosovo

Državni vrh Srbije već dva i po sata u vili "Bokeljka" razgovara o platformi za Kosovo, kao i o nekim nesuglasicama u okviru vladajuće koalicije koje tiču rada direktora javnih preduzeća.

Sastanak je počeo oko 18 sati, a pre dvadesetak minuta iz vile su izašli savetnik predsednika Srbije za spoljnu politiku Marko Đurić i šef tima za tehnički dijalog za Prištinom Dejan Pavićević.

Tanjugu je nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rečeno da posle sastanka neće biti izjava za medije.

Na sastanku učestvuju predsednik Srbije Tomislav Nikolić, premijer Ivica Dačić, predsednik Narodne skupštine Nebojša Stefanović.

Tu su, takođe, i prvi potredsednik Vlade Aleksandar Vučić, potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljne i unutrašnje trgovine Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i ministar rada Jovan Krkobabić, ministarka regionalnog razvoja Verica Kalanović, ministar pravde Nikola Selaković, ministar građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić, sekretar Vlade Srbije Veljko Odalović, šef Kancelarije Vlade Srbije za KiM Aleksandar Vulin.

Oko sat vremena posle početka, učesnicima sastanka pridružio i direktor Srbijagasa i funkcioner SPS Dušan Bajatović.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić će u drugoj polovini sedmice, prema saznanjima Tanujuga, održati sastanak sa šefovima poslaničkih grupa parlamentarnih stranaka na temu platforme o Kosovu i Metohiji.

Platforma će tek potom otići u skupštinu.

Predsednik parlamenta Stefanović je ranije najavio da bi platforma mogla da se nađe na dnevnom redu parlamenta do kraja godine.

(Tanjug, foto Beta, Vladimir Milovanović)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Državni vrh o platformi za KiM

Izvor: Akter, 16.Dec.2012

Državni vrh Srbije sastao se kasno popodne u vili "Bokeljka" da bi razgovarao o platformi za Kosovo, kao i o nekim nesuglasicama u okviru vladajuće koalicije

Nastavak na Akter...

Državi vrh razgovara o platformi i drugim pitanjima

Izvor: Večernje novosti, 16.Dec.2012

Državni vrh Srbije sastao se u nedelju kasno popodne u vili "Bokeljka", a razgovaraće, prema saznanjima Tanjuga, o platformi za Kosovo, kao i o nekim nesuglasicama u okviru vladajuće koalicije koje tiču rada direktora javnih preduzeća.Predsednik Srbije Tomislav Nikolić će u drugoj polovini sedmice,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.