Mihajlo Medenica: Hepi Ramuš!

Izvor: KMnovine.com, 17.Apr.2018, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlo Medenica: Hepi Ramuš!

Svojevremeno, negde s kraja zime 2004. godine, malo pre martovskog pogroma, zajutrili smo u Mališevu, nas trojica, na putu ka Orahovcu.



Merak nam je bio da kafu popijemo baš tu, u birtiji, mislim da se zvala Tirana (izvinite ako grešim), na zaprepašćenje konobara i dvojice gostiju.

Verujem da dugo pre toga nisu čuli srpski jezik, barem ne kako im naručuje kafu i seda za sto kao svoji na svome, jer jesmo bili svoji na svojem, vazda je Srbin na >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Kosovu i Metohiji svoj na svome!

Nije to bila naročita hrabrost, inat - da, a i odlično sam poznavao Albance- gde je više od dvojice Srba netragom nestane njihova poslovična “hrabrost”.

Usred kafe, onako još bezvoljni za neku ranu jutarnju priču, prijatelj koji je vozio ponudio mi je “ekskluzivu” kad smo već tu- intervju s Ljuanom Mazrekuom, krvolokom, monstrumom OVK, kojeg je odnekud (ne znam iz koje priče, nikada mi nije rekao) poznavao i kojeg je, kako kaza: “mogao za 10 minuta da stvori u birtiji”…

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.