Matić i Jermeni poručili: Karabah je Jermenija, Kosovo je Srbija!

Izvor: KMnovine.com, 11.Okt.2014, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić i Jermeni poručili: Karabah je Jermenija, Kosovo je Srbija!

Navijači se u Jerevanu slikali sa srpskim fudbalerom i istakli zanimljiv transparent podrške.
...
Osim utakmice, srpski igrač Nemanja Matić je morao da se slika i da podeli nekoliko autograma, ali je prilikom toga uradio i nešto veoma zanimljivo. Naime, u Jerevanu se slikao sa nekoliko navijača koji su istakli transparetn “Karabah je Jermenija, Kosovo je Srbija”.



Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << naši problemi sa samoproklamovanoj nezavisnosti Kosova su poznati, a sličnu situaciju imaju i ljudi u Jermeniji. Oni su u dugogodišnjem konfliktu zbog Nagorno Karabaha, tamo pretežno žive Jermeni, ali se nalazi unutar Azerbejdžana i de fakto je nezavistan.

Jermenija i Srbija igraće meč u subotu od 18 časova u sklopu kvalifikacija za EP 2016. godine.

Izvor: Novosti onlajn



Pripremile: KM Novine

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.